Nyår

♥Heeej sötnosar!

Antar att många e lika stressade som jag just nu? kanske inte. Anyway har precis städat klart en del och just nu sitter jag o snackar i tel me min älsk Sandra :) Fan folket kmr hit snart och jag ska lixom färga håret, städa mer, duscha och grejja :P haha aja det får gå som det gåååår =)

Jag kom på att jag måste fixa mina naglar IGEN. Satt uppe till 5 imorses o fixa dom och vet ni va som händer sen? Jo jag SOMNAR! Så när jag vaknade imorses såg dom förjävliga ut :(:( Buhuu, vilket problem asså.
MÅSTE VÄJA KLÄDER OXÅ!!:(

Nee måste skynda mej nu men jag lovar att jag skriver lite mer sen :D Take care så länge ♥


Funderar på den klänningen eller en paljettskjol. HEEELP!!


Drömmer mig bort ....


Viña del mar, Chile - 2009


30 12 10

Heeej :)

Fattar ni datumet? Nyår imon!!!! Shit bara jag som stressar idag??! Detta står på listan idag:

  • Åka till stan och sola
  • Köpa smycken
  • Möta Sandra och Daniel och dra till systemet, mataffär och köpa fyrverkerier
  • Fika med Sara (?) (måste hinna)
  • Köpa håfärg
  • Komma hem :P
  • Städa inför imorron
  • Färga håret
  • Fixa naglarna
  • Hitta kläder till imon

    Och säkert massa mer som jag glömt bort :O

    Nu kan jag inte skriva mer för min älskade chiguagua vägrar sitta på sängen,, hon bara MÅÅÅSTE sitta i knät och det går absolut inte o skriva då haha. Hörs sen när jag stressat klart (Never gonna happeeeen)

    PUSSS (K)

Tiden går för fort

Hej mina kära sötnosar :D

Hur e läget me er? Me mej e d okej.. Idag va en bad day :/ Va på landvetter och ni anar inte hur mkt jag bara ville åka till chíle.. Det e exakt d här datumet jag brukar åka varje år!!! :( Det känns hemskt, ja lovar :(

Btw, på tal om det här datumet.. 29/12. Förra året åkte jag till chile exakt d här datumet, året innan det samma sak och för exakt 6 år sen så hände en annan grej haha. Shit va tiden går fort:O 6 år sen. Shit vi va smååå :P

Anyway, kvällen va dock mkt bättre. Åkte till Zum runt 6. Lekte sönder me Amina som e busigare och sötare än nånsin!! Hon e så underbar och hon krama mej och lekte o allt. Åh, vill oxå ha barn! Men inte än ;) Måste hitta en man som älskar meeej föörst ;) haha. Efter en stund kom även Sabii dit. Sen åkte vi ner t stan o hämta mat från Spice N rice - muums. Så vi tre satte oss o åt och kolla på filmen 7x Lika barn leka bäst. Den filmen ha jag typ tjata om i hundra år nu? Den va iaf skitnice. Efter filmen färga vi sabinas hår och ba chilla. Kom hem för en stund sen iaf.

Nu ska jag försöka sova för imorron har jag en miljon grejjer o fixa inför fredaaagen. Fattar ni att det e nyår på fredag?? wtf? Har jag sovit bort senaste halvååret eller? Tiden går alldeles för fort!

Sov gott people. Hörs imon. Massa kärlek till eeeer ♥



Ay ay ayyyyy


Sorryyyy

Jag har inte orkat uppdatera.. Juldagen va iaf helt klockren! Har nog inte haft så kul på länge. Men sen på natten blev det lite :/ Men berättar mer när jag orkar uppdatera.. Nu ska jag gå o vila, eller aa försöka för jag har blåmärken över hela kroppen typ =(

PUSSSSSSSSSSS


Sandra & Jag i Chile 2008 ♥


It hurts (W)


Juldagen!

Heeej allihopa :D

Hoppas alla haft en underbar jul :) Jag va som sagt med min familj och firade inatt.. La mej inte föräns 7-8 idag?! Det va bara för att jag satt uppe o snacka me världens bästa fadi :) Seriöst, han onormalt snäll !!!
Anyway, väcktes hundra gånger av lllla sandra som ringde som en stolle idag :P Till slut gick ja upp vid 3 och nu ha ja ätit frukost och sånt =)

Ska duscha nu sen börja fixa mej.. Folket kmr t mej runt 6-7 och då blir det förfest! Vad gör vi? nu kör vi!

Ha en underbar juldag allihopa :D Pusssaaar



2 Bilder från igår =)

Feliz navidad

Heej sötnosar :)

Vi har haft en riktigt mysig jul.. Min dag har dock bestått av en del dåliga men även roliga nyheter :) Men men, thats life.

Jag är iaf jätteglad över allt jag fått.. Bryr mej inte alls om presenterna längre utan tanken räknas och jag börja typ lipa 5 ggr av allt det fina jag fick.. Sylvia sa att hon lämna nåt litet.. MHM, 3 st marilyn monroe - smycken och en skyddsängel, HEELLLOO?? jag dooog, började lipa. Jag älskar ju sånt! Tack washi (L)

Fick massa fint av mina föräldrar oxå, parfym, väska, kläder, pyjamas, tofflor, klocka, marily monroe -tshirt!! haha massa fint. Älskar er av hela mitt hjärta ♥


Äääälskar min mjukisdräkt jag fick av min bästa Anna noren ! (K)


Och jag ääälskar min nya pyjamas jag fick av min mami (L)

ÅH SÅ GULLIGT!

Asså sånt här dör jag av haha.. Så himla sött. Det låg två julklappar utanför min dörr i min lägenhet idag.. En från sylvia och så en till med ett kort =) Fyfan va söta! Thaaaaanx


Det lilla paketet med det lilla kortet är från sylvia, som ni kanske ser ;) Och det andra stora fick jag från nån annan. TAACK igen =)


Julafton

Jag önskar alla en riktigt god jul! Och tackar hjärtligt till alla er som skickat sms till mej idag! Underbaringar ♥

Feliz Navidad, God Jul, Merry Christmas, Feliz Natal, عيد ميلاد مجيد, Hyvää Joulua, Joyeux Noël, Καλά Χριστούγεννα, मेरी क्रिसमस, Buon Natale, לעבעדיק ניטל, Frohe Weihnachten !


Julmiddag med tjejerna

Heej =)

Kom precis hem från zumra. Alla vi tjejer va bjudna hem t henne ikväll för lite julbord/blattebord (ni fattar inte skämtet) och massa julmys och snack :D Jag hade jättetrevligt och har alltid lika kul med tjejerna även fast vi inte ses lika ofta längre =( Tjejer, ni ska veta att jag älskar er och är glad att jag lärt känna er och haft er som kompisar i flera år :D Love yaaa girls ♥

Nu sitter jag här och snackar med Sylvia .. Vi har lagt upp youtubeklipp som vi satt och gräääääät av skratt för några år sen.. Några ägg som ska förklarar hur man lagar julmat med tequila. På spanska såklart, och kanske inte lika kul för er som inte förstår men tro mej, jag DÖR varje gång jag ser d där. Det e lixom såååå jag o sylvia när vi kmr igång ;D haha

Ska strax sova iaf, imorn ska jag slå in julklappar och fixa.. Vi firar som sagt jul imon kväll kl 00.00 för man firar egentligen juldagen ;) haha vi e chilenare så vi firar det för att det är då jesus föddes! ;)

Säger godnatt med en skööööön klassiker! Ni MÅSTE lyssna, den e mixad. Och om ni kan sitta still till denna så är ni inte normala haha.

PUSSSSSSSSSS




Okej, nu kmr jag inte sova på flera timmar. Daansa hela natteeeeen baby!


Glömde en sak!

L Y S S N A !!! ;) ;) ;)



Allt låter mkt bättre på spanska, that's iiiiiiit ;)

Såhär kul har min mami och jag såhär dags...



Va tycks??? hahahah.. nä,  godnatt på riktigt. *puss*


If karma doesn't hit you, I fucking will.


Msn-rape

Heej alla glada :D

Jag är verkligen på topphumör idag.. Lyssnat på skitbraaa musik sen jag vakna och det finns absolut inget bättre! :)
En sak jag dock märkte va att någon gått in på min msn?? Har tatt bort kontakter, blockat upp kontakter, lagt till nya kontakter, bytt mitt msnnamn och fuckat ur totalt? WTF? VEEEEEEM? åh, hatar sånt. Nu har jag iaf bytt lösenord så nu blir det inga mer msn-raaaaape. Pfftt...

Jag ska iaf snart iväg o kolla på julklappar :D Börjar få panik inför morgondagen.. imorn ska jag lixom hinna köpa julklappar, sola och sen hem t zum med tjejjerna.. iiiih.

Hörs sen!

BESOOOOOS


Woooooo, dance baaaby danceeee



Sköööönast! (Y)


Music is my language ♫♫

Yepp, that is so true! Jag skulle nog dö utan musik.. my life

Nu sitter jag och kollar på ung & bortskämd och ska strax gå o lägga mej.. Är som sagt fett trött idag och måååste sova och ta igen allting haha. Imorgon är det onsdag.. shit dan före dan före doppare-dan lixom? haha tiden går för fort :(

Nej, kolla klart på detta avsnittet nu sen blir det sängen! Sov gott allihopa och dröm sött :) Jag ska dock drömma om DIG ;) Te extrañooooo!

Kisses N' huuuugs! 




Det kmr ALDRIG funka

Hur mkt jag än försöker lyssna på annan musik så får jag ALDRIG ut arabisk musik ur mitt hjärta! Mitt hjärta värms, jag ryser och befinner mig i en annan värld för nån sekund när jag lyssnar på arabisk musik.. Jag ÄLSKAR det och kmr nog alltid göra det..

Bara lyssna och njuuuut !


;)


Men fyfan..

Det är tisdag och jag är BAKIS?
No more alcohol haaa, Jag o anna blev överraskade av två killkompisar igår kväll med maaaassa massa cider och sånt.. Jaa ni, det gick sådär med att jag inte skulle dricka mer.. Seriöst, på en måndag?! Jag e extrem men måndag, stopp lixom.. Haha måste skärpa mej, iaf mina vänner e dom bästa :D ♥

Nu ska jag äta frukost sen kolla på min serie som mamma spelade in åt mej inatt :) Hörs senare sötnosaaaaaar.

Btw; Jag saknar min babe Zumra, känns som det va hundra år sen vi sågs :( Fast d va häromdan men ändå! Men vi ses ju i överimon iaf :D JAG ÄLSKAR DIG!! ♥ Du e verkligen bäääst ;)

Puss från en sliten Nathalie :-*

Måndag 201210

Heej cuties ;)

Allt bra? Idag mår jag mkt bättre än igår :) Skönt.. Igårkväll kom Sandra och Sabina hem till mej med hallonpaj så vi satt o åt pajen o prata om allt möjligt :) Jättemysigt med mina tjejeeeer =) ♥

Idag har jag inte gjort så mkt.. Har snackat med min framtida hyresvärd och nu ska jag strax ringa min nuvarande hyresvärd haha.. (Fyfan vilket tråkigt inlägg och fett flummigt)

Om en stund drar jag till stan och julklappsshoppar med Anna :D

See ya! MWaaaahh (K)


Victoria visar upp oss ;) hahaha..


Dirty situation ;)

Looooove it!




Va hände?



Asså shit jag mår inte bra idag.. Eller aa mår väl som jag förtjänar.. Shit Anna! Alltid när den sötnosen kmr till mej blir det årets röj här.. Vi skulle egentligen vara hemma hos mej o ha tjejkväll med god mat o drinkar typ.. Dt sluta med att vi söp sönder och gick sedan ut på Harrys.. Och gissa vad lilla söta anna gör där inne? jo köper ännu mer dricka till oss.. och till slut kom bomben, Tequila.. Hon beställde Tequila.. Do u get it? Det kan aldrig gå bra när tequila finns med i bilden.. och yepp idag har jag fått sota för det..
Illamående och massa skit :( Blääää

Men vi hade iaf fett kul :D Skitbra musik och goa människor ;)

Nu ska jag ringa min papi och sen vila lite.. Take care och en sak till: No more alcohol.


PUSSSSSSSSSSS


Wonderful

Hej sötnosar

Kom precis hem från Liseberg :) Va där med Sandra, Anna och Daniel och hade verkligen skitkul :D Vi vann massa gosedjur och jag o anna körde ett sånt dansspel inne på casinot :D Sen gick vi runt o jag fick knäck av Sandra ♥ Choklad från Sandra och Daniel & en nalle från Anna ♥ Och en grej till, som vanligt, jag klantig som jag e, ramlade! O nu tror ni väl att jag ramla för det va så halt? NEJ jag klättrade upp för en stolpe/pelare och halka tillslut ner och flög ner.. Snacka om att vi nästan pissa på oss av garv. aaoouuch söger jag bara :/ HAHA.. Tack för en underbar kväll godingar :)

Jag vet att jag vart dålig på att uppdatera men har verkligen haft fullt upp! I onsdags hängde jag med sylvia som tatuera sig.. Shit va snygg den blev! Men jag säger bara en sak ; Vill man vara fin får man lida pin.. yepp stackarn hade skitooooont! Men resultatet blev fett grymt :D Min kommer snaaaart :):) Samma kväll sov jag hos sylvia och mirsad & toni kom oxå på kvällen och sov oxå där.. Vi dansa till massa albansk musik o sjöng och cepa heela natten. Fett kul hade vi iaf! =)

Imon ska jag o min babe ha en riktig grym kväll. Tjejsnack, goda drinkar, ta kort och massa massa flum!

Nu ska jag kolla på min serie på chilenska kanalen sen soova. E helt död :P Bilder och sånt kmr upp så snart som möjligt!

Besooos y abrazoooos! ♥

LÅT MIG PRESENTERA.......



Anna Noren
Den här tjejen har jag känt sedan jag var endast 13 år gammal.
8 års vänskap. Vi har haft våra perioder men det viktigaste är att vi alltid funnits för varandra i vått och torrt.
Och det allra viktigaste är att vi alltid hittat tillbaka till varandra. Kan helt ärligt säga att det var en gång då vi "slutade" va vänner på grund av en annan person. Vi lovade varann att ingen skulle komma mellan oss men tyvärr blev det så. Men detta va när vi va 15-16 år gamla? Alltså vi va fortfarande små och jag vet att vi aldrig skulle svika varandra idag när vi är vuxna människor. Jag är otrolig glad att jag har den här tjejen i mitt liv. Hon vet hur man ska få upp mej när jag nått botten. Hon vet hur man ska trösta mej när jag e ledsen och hon vet exakt hur man ska hantera mig i olika situationer. Shit vad vi har gått igenom tillsammans. Vi har tusen olika minnen tillsammans. Både bra och dåliga stunder. Vi har kämpat tillsammans, gråtit, skrattat, varit förbannade och det bästa av allt tagit oss igenom livet när det har varit som värst! Vi har sett varandra utvecklas genom livet även fast 8 år kanske inte är så mkt, men det är ändå just dem här senaste 8 åren som är viktigast i livet. När man går från att vara en flicka till en kvinna. Och tillsammans, tillsammans har vi verkligen sett och upplevt mycket.

Anna, du är en vän jag aldrig vill förlora. Jag är så otroligt stolt över dig och har verkligen sett hur du utvecklats på sistonde och det gör mig lycklig. Jag hoppas att du aldrig glömmer att jag finns vid din sida oavsett var. Även fast vi kan tjaffsa sönder ibland (oftast när vi e stressade, trötta eller hungriga)

Te quiero mucho twiniiiieee




Sandra jonasson
Även henne har jag känt sedan jag var 13 år gammal. Vi hamnade i samma klass i 7:an och det känns som igår. Vi har tagit oss igenom hela högstadiet och hade turen att hamna i samma klass på gymnasiet oxå. Vi har verkligen varit mycket med varandra och gud vad den här tjejen har gjort för mig! Jag erkänner ända tills idag att jag lämnade henne ett antal gånger under högstadiet (nya vänner, första pojkvännen m.m) Men insåg att jag gjorde fel och kom tillbaka till henne. Därför kommer jag att vara evigt tacksam att hon ens lät mig komma tillbaka. Den här tjejen, ni ska vet en grej, hon känner mig ut&in. Hon vet exakt vad jag gillar och inte gillar. Vi ska inte snacka om alla små överraskningar och presenter hon alltid har till mig. Kan avrunda allt med typ 70kilo choklad under alla dessa år, eller 20 lussekatter och vit choklad under några dagar i stockholm? Ni anar inte hur glad jag blir varenda gång. Jag menar, jag bryr mig oftast inte vad det är för nåt, det är bara tanken som värmer mitt hjärta! Även vi har sett varandra växa upp och utvecklas. Asså ni anar inte hur glad jag blir varje gång hon ringer varje dag och hur mkt jag vill prata me henne. Vi kan prata flera gånger om dagen och vi tröttnar inte! Ibland kan vi tillochmed prata i tel fast vi båda kanske e helt inne i andra saker så vi inte säger ett ord till varandra! But i like that. Visst vi har oxå haft våra perioder kanske, men som sagt, vi hittar alltid tillbaka till varandra och jag är överlycklig över att ha den här underbaringen i mitt liv.

Sandra, jag älskar dig och du kmr alltid va en av mina allra bästa vänner. Jag vill alltid ditt bästa och kommer alltid att stötta dig i allt du gör. Kommer alltid finnas vid din sida nu idag och föralltid. Är du glad och lycklig så är jag oxå det! Mi washita quierida, te adoro! ♥


Privaaaaaaaatfest- Ken är tuuung ;)



Lägger upp fler videoklipp från igårkväll när jag har tid! :)


Ken Ring i göteborg

Hej!

Vaa ju i gbg igår med Sandra, Sabina och Daniel och kollade på Ken ringGamle port. Asså det va en av mina bästa kvällar i mitt liv. Jag verkligen diggar honom. Han e tuuuuung! Hela kvällen va skitbra. Det va skiiitbra musik all the night, härliga människor och så ken ring hehe :) Jag är verkligen överlycklig idag.. Det bästa av allt va att jag stog längst fram :D haha vilken nörd jag låter som.. men nej i love him!

Massa respekt till Ken Ring!



Hijo: Papa ya no soy virgen! Papa: Ya, sientate y cuentamelo todo. Hijo: No papi esque hay un problema, no me puedo sentar!

HAHAHAH, asså jag garvar varenda gång åt det skämtet. Aja ni som fattar spanska fattar varför :P

Kom iaf precis hem :) Va hos zumra hela kvällen/natten med Alma, sabina, jessica och även Ida o hennes dotter kom förbi :) Så himla söt =)

Iaf, vi va hos henne och bebisarna lekte me varann sen så satt vi bara o snacka massa minnen och allmänt om allt. Riktigt mys! Senare på natten började vi dock prata om spöken så vi alla höll på o avlida kan jag lova. Ouuuff scary.

Nu ska jag sova för imorn har jag tusen saker och göra på dagen. På kvällen bli det förfest sen göteborg och kolla på KEN RING =)

Sov gott people!


Weeii imooorn :D


Xoy med Sabina och Anna igår :)

Ok, en sak bara. Musiken SÖG. Jag hatar sån jävla musik och blev på sånt dålgt humöööör, usch.

Blää, men va ändå tvungen o lägga ut den här :P


Vilka minneeeen!

Heej bloggish.

Snackar med sötnosen Sabina och hon länka till den här låten. Fattar ni att jag fick ryck eller? Det va hundra år sen sist och vilka jävla minnen som väcks asså! :D

Plus att det får oss att längta meeer till lördagen :D


Jag är så jävla ledsen =( =(

Fuerza mi Chile!!! Det gör verkligen ont i mitt hjärta.. Så många hemska grejjer som hänt i Chile det här året :'(





Åååh gud =(=(


YEEEEEEEESSS! :D :D :D

Godmorgon!

En väldigt glad nathalie sitter och bloggar den här tiden ja, YEPP jag är faktiskt vaken.. Dock tror jag att jag ska gå o sova en liten stund till nu snart :P Men jag har fått besked om den grejjen jag skulle göra idag- och det blev ett ja :D Så jag är överlycklig :D hihi

Näää, iaf omänskligt o gå upp såhär tidigt! Sleeeppiishtime again. Hörs sen :D

Mwaaaaah !


Håll tummarna för mig!

Ímorgon gäller det.. Älskade Sabina ska ringa o väcka mig kl 10 och då har jag en viktig sak som jag måste göra :)  Om det går bra så var d meningen annars inte.. Tyvärr kmr jag inte skriva va d handlar om föräns imorgon.. Bara Sandra, sabina, anna o min familj vet än så länge ;)

Slänger in en av årets bästa låtar ;) Soy chilena de corazon, y muuuy orgullosa!




Måndaaaaag =)

Hii everybody!

Redan måndag igen.. Fattar ni hur fort tiden går egentligen? Usch..
Den här veckan har jag massa shit o fixa.. Har läkartidtid, tandläkartid och massa annat. Och den här helgen ska jag köra all in. Sista helgen jag kan göra nåt kul för jag ska opereras måndag och sen kmr jag inte kunna göra ett skit på två veckor :(:(

Vi ska iaf till jul på liseberg och sen ut i gbg o kolla på kungen ;) Wiiieeee.

Pusss

Ps; Massa kärlek till Sandra Jonasson, Anna noren och Zumra selimi. Ni är bäst tjejer! :) ♥


Underbar helg!

Hej Godingar!

Hur mår ni? Jag mår bara fint. Fett trött.. Kom hem typ halv 7 imorses? fyfan..

Min helg har iaf varit jättemysig :) I Fredags va jag hemma under dagen, sen åkte jag till stan och sola och träffa min bror.. Mötte även upp Mirsad för lite uppdatering ;)
Efter det stack jag hem till Zumra :) Vi lekte med väldens underbaraste Amina och hade skitkul ;D Sen lagade vi tacos och kolla på skräckfilmer.. Vi hyrde tre men hann bara kolla på två :( Fett bra iaf.. Efter d låg vi o prata o myste. Hon sötnosen Zumra hade köpt två lussekatter t mej oxå.. HAHA alla köper lussekatter t mej? UNDERBARINGAR! Bara för att jag råka va kär i dom lixom..

Anyway, vi gick och la oss runt 6 på morgonen sen vaknade amina runt 9 så blev itne så mkt sömn för zumras del :P Jag låg kvar en stund till sen gick jag upp och lekte med amina o sånt.. Senare på eftermiddan stack jag hem och åt o grejja sen bestämde vi oss för att gå på bio,, Så jag o S boka biljetter till filmen Devil. SÅ JÄVLA BRA! Ni som älskar skräckisar o sånt, Kolla på den. Efter bion fick vi nåt ryck så vi åkte hem t min lägenhet, fixa oss fort och stack till göteborg. Vi fick reda på att det va Balkanfest Parken så utan tvekan drog vi dit. Det va skiiitmkt folk, massa bra musik och vi hade verkligen skitkul! Lätt att jag drar på nästa sån club extra =)

Dom stängde 5 så efter d gick vi en runda i stan och senare stack vi t bilen o åkte hem.. Så aaa trött är jag verkligen idag.

Idag har jag bara pratat me min älsklinssandra i tel sen jag vakna till nu typ :P Och så mkt mer händer d nog inte idag.. Ska vila o försöka sova tidigt för imon har jag massa ärenden o fixa.

GRATTIS t er som orkade läsa allt haha. Vilket fluminlägg :P

Hörs kanske sen sötnosar. Puss o kraaam allihopa :) ♥

Gammal men skööön låt! ;)


Lördag :)

Heej baaaabes!

Hur mår ni? Själv e d bara fint. Ska strax käka o sen fixa mig. Ska på bio ikväll och se den där filmen "Devil"
Den verkar ändå helt sjuuuk! Hoppas den e bra :)

Efter bion blir det nog utgång.. Göteborg förmodligen ;)



I'M IN LOVE

.. i en lägenhet som jag kollade på idag :D En stooor tvåa. Och vet ni vad? Säger jag ja till den så får jag den!! MEN den e så dyr :(:( FAN! Jag verkligen älskaaaaaaaade den. Jag klarar inte av min etta längre :P Ska fundera över helgen så får vi väl se.. ooh, give me.

Nu Ska jag ner till stan och sola o fixa lite grejjer.. Senare ikväll blir det Filmkväll och tacooooooos med mina älsklingar!

See ya (K)


Sandra och jag i stockholm! Yepp, JAG NATHALIE gick ut med Jeans! Det ni ;)


You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself.


RSS 2.0