Update från Stockholm!

Heej sötnosar!!

Sitter här i sthlm me mín Annaaaaa =) Våra kompisar drog nyss och Vi ska upp om typ 2 timmar?! daaamn. Imorn äre PRIDE som gäller :D efteråååt e d grönan och sen festa söndeer :D sista kvällen här i stockholm imorn.. lr aa udag (A)

Nee nu tjatar anna som fan på mej så hörs snart igeen,

Ta hand om er! ;D

Pussleipuss

Massa update

Heej bloggen :)

Asså shit har verkligen inte hunnit skriva nåt här :/
Det gör jag nog inte idag heller för jag har massa massa massa saker o fixa.

Kan berätta lite fort om va som hänt i mitt liv de senaste.

Fredag: Anna och jag åkte t trollhättan t några kompisar. Festade lite o så. Kom hem på lördagen runt 10 på morgonen...

Lördag: Mys och mat hos Daniel! Anna, sina, daniel och jag va hemma hos daniel. Dom lagade mat, grilla lite o så och dukade värsta fint med ljus o sånt :D hehe så åt vi grillad kyckling, potatiscroketter, sallad m.m
Det blev ingen alkohol för nån av oss. Vi pallade inte. Så vi efter maten satt vi o spela lite kort, snacka massaaa och ba softa sönder :)
Efter d kolla vi på film. The human centipede, KOLLA INTE PÅ DEN! Psycofilm totalt asså.
Nån gång efter 3 på natten kom umid och hämta mig och anna och så åkte vi hem t mej :) Vi 3 satt här hos mej ett tag o ba prata o så.. Sen senare åkte umid hem =)

Söndag: Hyrde film och köpte lite gott tillsammans med Umid, Sina och Jessica. Vi kolla på en av filmerna, dryyyygast ever haha. Sen satt vi mest o ba softa :) Vid 23.00 åkte jag hem t min Zum och sov över där :)

Måndag: Vaknade upp hos Zumra, sen hade ja tid hos läkaren, solade lite Och sen åkte jag till stan och mötte heidi och sina :) Vi satt och fika på viskan tills som stängde. Sen kom Umid så körde vi hem Sina och vi tre åkte hem till Heidi. Vi stack därifrån strax innan 1 inatt men jag va me umid nån timma mer och ba softa och prata. Sen körde han hem mej =)

Sååå jaaa, d va mina senaste dagar.. Idag ska jag tvätta och packa för imorn drar jag och min babe Anna iväg igen :D

Skriver mer sen. Pusselipuss




Kan ni gissa vart vi ska åka? ;)


Bye Borås ;)

Nu åker jag o min Anna till trollhättan! Hörs när jag e tillbaka i borås igen :)


Anna och jag i Ayia napa för typ två veckor sen ♥


Back to reality

Hej allihopa!

I'm baack. Kom hem från Cypern för några dagar sen men har inte hunnit eller orkat uppdatera här! Saknar ayia napa såååå mkt! Vi hade såå kul. Underbart hav, väder, fest, folk och allt! Vi va me våra grannar på hotellet som va från stockholm :) Tjejjer och killar, TACK ni gjorde vår semester!

Ne, tänkte bara slänga in ett litet inlägg och säga att jag lever!
Ska käka nu sen sola :)

Ska sova hos Z ikväll men försöker skriva här igen ikväll!

Take care sötnosar. PUSSPUSS


Today is the day :D

Heeeej :D

Egentligen ska jag absolut inte sitta här just nu för jag är vekligen hyperstressad!
Tänkte bara skriva ut en sak som jag kom på innan. JAG BLIR 21 PÅ TORSDAG. Hallå? fattar ni? om 4 dagar fyller jag 21.. Fyfan vilken ångest. VILL INTE! vill va 20 ett år till :(

Yeye, nu måste jag fortsätta här hemma. Vi åker snart till landvetter så måste skynda mej.




Stress, stress och typ.. stress.

Hej bloggen!

Har inte hunnit skriva nåt för jag har verkligen stressat sönder. Började självklart packa idag. Typ 9 på kvällen?! Så typiskt mig asså. Men nu är nog det mesta klart iaf. Har lite saker kvar som jag fixar imorgon.

Borde egentligen gjort allt detta igår men det blev självklart inte av. Vi åkte istället upp hem till Jonas på kvällen. Där va han, Sina, Daniel och Martin. Åkte dit med anna och jessica :) Efter en stund kom heidi oxå. Vi kollade på Matchen, Paraguay - Spanien (sur som fan va jag när spanien vann) Inte nog med den första matchen på dagen då argentina förlorade GROVT! Vilken jävla dag. Haha, jag va sååå sur över att mina älsklingslag åkte ut.
I alla fall, efter matchen satt vi kvar ute på Jonas altan. Så underbart väder! inte ens kallt :D Dom satt och drack massa öl och vin men jag drack inte en droppe :) Så vi satt där allihopa och prata, lyssna på musik, rökte och drack, aa dom iaf :) Vi hade verkligen skitmysigt! Så skönt att man kan sitta flera killar och tjejer tillsammans och bara softa utan att killarna ska hålla på eller nåt. Alla kompisar bara liksom :) Me like. För jag orkar inte med killar annars, bara jobbiga som håller på och vill massa. Jag vill vara alone alone alone. Inte mer förhållande på jääävligt länge kan jag lova!

Iaf, helt plötsligt ville alla dra till stan och gå ut. Jag vägrade för jag va inte klädd för det och va osminkad. Så det hela slutade med att jessica ringde och boka taxi, en minibuss, för alla oss 8 hem till mig bara för att jag skulle få fixa till mej :D haha så underbart söta hhe.. Så jaa, vi åkte alla hem t mej inatt typ runt 12? Haha alla bara gick runt här, fulla och glada :D Efter en stund gick dom ner till gården och satte sig med min Granne som satt där själv under partytältet. Dom alla satt och drack, lyssna på musik o pratade =) Efter en stund när jag va klar, gick jag ner med jordgubbar och sen stack vi t stan :) Vi gick in t tonic och dansa loss lite =)

När tonic stängde blev det fyllemat för några av oss. Sen åkte Heidi med mig hem och sov här hos mej :)
Tack för en skitkuuul kväll folk!

Ne nu måste jag fixa mina naglar! Så vi hörs imorgon sötnosar :)

Ta hand om er


Bilden har inget med inlägget och göra :P Bara en gammal bild på mej och min arbetskompis :)



Love the way you lie


Vilken dag!

Haha helt seriös. Vilken jävla dag. Alma väckte mig, kom och hämtade mig, åkte till göta, kom hem, sprang upp och ner för trapporna till tvättstugan. SVETTADES ihjäl. Tvätta ännu mer. Packade, pratade i tel, Svettades, sprang ner och upp för trapporna och fixade massa grejjer här hemma. Kollde på Brasilien- Holland (FAN VA GÖTT ATT BRASILIEN ÅKTE UT! Motherfuckeeeers, slog ut oss chilenare) Tvättade ännu mer, Prata i telefon, Svettades lite till, blev ihjälskrämd av jessica som satt på min toa när jag kom upp från tvättstugan, svettades lite till ooch prata ännu mer i telefon. Sandra kom hit sen, städade samtidigt som dom va här, smsade massa, svettades ännu mer haha.
Följde sandra en bit, gick till pizzerian med jessica, hämta pizzan, gick upp hela vägen hem till mej, kom hem, dog av värme, åt, kollade på matchen där vi GAPADE SKREK SLOG SÖNDER ALLT, vilken jääävla match asså. Iaf, Tappade rösten, JUBLADE när Uruguay vann, Fick RYCK och dåååå börja jag o jessica städa sööööööönder min lägenhet då min kompis får för sig att komma o hälsa på i sista sekunden. Jessica inne i köket, jag i toan, hon dammsög, jag plockade undan, hon moppade, jag städa lite till. Under tiden vi städa svettades vi ännu mer, blev klara me hela lägenheten, min kompis ringer och tjatar och säger att han redan e utanför mig, jag stressar sönder, går ner, hoppar in i bilen, vi åker runt lite, köper cigg, cepar loss, kommer hem igen, väntar på jessica, går ner med henne, säger hejdå till henne, går in till mej igen med min kompis och DÅÅÅÅÅÅÅ fick jag pusta ut.

Haha fattar ni eller? Shiiit, han undrade fan om jag gick på nåt! Jag va hyperstressad. "Eeeey din jävla chilenare, lugna ner dig nu, stressa inte fan, luuuugn! Haha han fick typ panik för jag va så hyper. I den sekunden svettades jag sönder ännu mer. Lugnade ner mej till slut, han åkte hem, jag satte mej i soffan, pratade i tel och nu njuter jag av en cigg.

Shit ni som orkar läsa det här jobbiga och oerhört flummiga inlägg, är fan bäst!

Nu ska jag nana för imorgon ska jag Tvätta, packa, åka till apoteket, växla pengar, tvätta mer och sen typ stressa sönder lite till ;) haha.

Pusss på er allihopa! MWAAAH ♥

             

020710

Heej!

Asså vilken stressdag. Vakna av att alma väckte mig. "Upp mee dej, vi ska lämna rapporterna! kommer till dig nu"

Jävla apa.. Jag kuta upp o slängde på mig kläder. Sen åkte vi till göta och lämna rappoterna. Efter det körde hon hem mig och här hemma har jag lägenheten upp och ned. Kläder ligger överallt! Jag har tvätt idag och imorgon. Så jag tvättar för fullt. Måste fan fixa, packa, växla pengar och massa mer. Nu börjar stressen kännas asså..

Igår kväll hade vi fest med jobbet. Vilken jäääävla galen kväll/natt. Berättar om den lite senare. Nu ska jag springa ner till tvättstugan igen!

Take care sunshines!


Taxfree-shopping !

Anna och jag har beställt massa gott på taxfreen. Vi är lite väl galna asså. Beställde massor ner och massor hem också! Men jävlar va gott det kommer bli :D

Men jag blev så sur över att man inte fick köpa tobak. Fan, ciggen va såå billiga! Typ 2 limpor för 280 kr. Just dom som jag röker oxå.. Buhu =/

Detta är lite av det som vi beställde :D


 Massa såna!
Nååågra vodka oxå :P


Lovely :D

Heej gullungar :)

1a juli idag. Förstår ni? Jag kan inte fatta hur tiden kan gå så fort! Om exakt en vecka fyller jag år och om 4 dagar åker jag utomlands!
Sen är det sista arbetsdagen idag oxå. Sen har man semester i 4 veckor :D wiiieee helt underbart!

Vädret är ju helt underbart också, det gör det hela mkt bättre! hihi. Bästa humöret idag asså =)

Så jag säger bara en sak, sommar 2010 är här. ARE YOU READY?!

Watch out, cuz I am ;)






RSS 2.0