Blää

Nu är man tillbaka i Borås och ja, fyfan va depp! Ingen ide jag åker iväg mer..Blir ba så jävla nere sen när jag kmr tillbaka hem. Uscha uscha.

Iaf, helgen har varit underbar. Är så glad att jag har mina nära vänner som jag håller HÅRT om! Man inser verkligen vilka ens riktiga vänner är.

Yeye kan sammanfatta helgen med ; Massa skratt, fest, musik, dans och massa kort! :D

Nu ska jag äta sen drar jag hem till mina älsklingar :) Mwaah!


Stockholm Baby

Shuuu alla söta människor!¨
Just nu sitter jag i vår lägenhet här i stockholm.. Tog en powernap för en stund sen eftersom jag aldrig gick o la mig inatt och va helt döööööd. Nu när jag vaknar upp så vaknar jag upp i en tom lägenhet? Haha varken jag eller sina visste vart dom hade stuckit.. Men sötnosarna va bara på ica som tur va :)
Det har varit en sån överflummad dag asså.. Vi kmr fram runt halv 9, tar tunnelbanan och hamnar lite fel, hittar rätt tillslut och lämnar väskorna o allt hemma.. Sen drar vi ut på äventyr.. Vi ba hoppa på en buss som tog oss till karlaplan typ? och där kika vi lite i affärer o sånt och sen leta vi efter en pizzeria i över en timma! Jävlar asså, så svårt ska d väl inte va o hitta d? mjoooo.. Efter maten drog vi hem igen och och jag tog som sagt min powernap :)
Nu kom gänget hem så nu ska vi la snart börja förfesta :)
Soo long suckers !
Pusselipuss !

wohoooo


Goodnight babes!

Nu ska jag lägga mig och kolla på film sen decka :) Imorgon har jag massvis o göra så måste va pigg o glaaad =)

  • Upp tidigt, boka tvätttid och kanske tvätta direkt?
  • Möte i stan
  • Högskolan
  • Posta massa brev
  • Sola
  • Myskväll med mina älsklingar :)

Sweet dreams fellaaah's. MWAAAH!




Har jag sagt hur mkt jag älskar Drake eller? :D Nananaaaaaaaa :D

Mina vänner är dom bästa!

Shuuu alla små snöflingor ;)

Gårdagen va verkligen skitbra .. Vaknade upp hos sylvia när hon stack t jobbet. Sen stack Anna hem och till slut va d bara Mirsad o jag kvar. Vi sov typ t 12 lr nåt? drack kaffe o ba softa. Sen åkte mirsad t jobbet och jag städade lite i sylvias lägenhet. Efter en stund kom min älskade papi o hämta mej o körde hem mig. Jag gick o la mej direeeeeekt men gick upp efter typ 10 min då jag o jessica bestämde oss för att sola lite:) Fanns dock inga maxi lediga som jag solar så d sluta med att vi åkte hem t Jessica :)

Vi lagade kyckling med klyftpotatis och bearnesås (stavning?) och det va hur gott somhelst! Ni som inte vet så suger jag på att laga mat och Jessica e inte mkt bättre asså haha så vi vart skitstolta när vi va klara ;)
Resten av kvällen satt vi ba o tjöta, rökte och drack kaffe.. Och hon sminka mig, fixa mitt hår och låna kläder t mej haha för jag såg ut som ett bombnedslag! Runt 9 stack jag från henne och mötte upp sandra :) Vi åkte till stan och mötte upp Erkan som körde oss upp till sina :)

Hos sina kolla vi på toy story 3 som var hur bra som helst!! HAHA, jag va heeelt inne i filmen och va typ hyper haha. Älskade den filmen iaf..

Yeye skulle bara va där en stund men d sluta me att vi åkte efter 4 inatt nån gång? Som tur va körde Daniel hem mej annars hade jag fått gååå :P haha..

Så det va min lördagkväll.. Är så glad att jag har dom vänner jag har. Ni gör mig alltid glad och vad som än händer vet jag att NI inte skulle svika mej ♥

Nu blir d pannkakor och mys hela kvällen!

Pusssss o kram sötnosar :)



Hiitta inga bilder på den här datorn så d fick bli en på mig o min lilla kusin i Chile! <3


Lyckad kväll/Överraskning :)

Hej gullungar!

Kul att d e fler som hittat hit.. Fast väldigt tråkigt att typ ingen kommenterar? haha jaja ska inte klaga :)
Igår fyllde Sylvia år så vi bestämde oss för att överraska sötnosen :) så Anna o jag ringde runt t allihopa och gick sedan hem t henne med tårta, vin, chips o lite annat :) Plinga på dörren o så fort Sylvia öppna började vi sjunga :D Hon va verkligen inte beredd på det.. Hela kvällen va heeelt lyckad, vi drack, dansade och gick sedan ut på krogen.. Lilla sylvia hade inget leg så vi drog till torget där dom typ aldrig kolla leg :) Sen gick vi t puls oxå för jag kände vakten så hon slapp visa leg där oxå ;) Vi sa åt dj:n o sätta på lite sköön musik o sen dansa vi tills dom stängde :D

Heeellyckad kväll med underbara killar och tjejer! Tack allihopa =)

Nu; Byta om, springa till bussen, Dra hem t J och laga mat :)

Hörs sen people. Besitooooos!
























Gammal bild på mej o sylvia :) November 2008.



Heeeldag i göteborg =)

Heello fellah's

whats up? Själv sitter jag hemma o tar d luugnt. E fett trött ha sovit 6 timmar sammanlagt sen i måndags :S illa. Idag gick jag upp halv 8. Yepp, ni läste rätt. Åkte med mamma till göteborg för hon skulle till chilenska konsulatet =) And guess what? Jag ska bli chilensk medborgare igen :D Jag va ju det fram tills jag va 10 sen så bytte mina föräldrar det till svensk medborgare men nu ska jag ha båda ;) Chilena de corazon people!! ;)

Mami o jag gick tog massa flumbilder där borta på chilenska konsulatet haha sen gick vi runt i affärer o käka o sånt :) Skitnaaajs iaf :)

När jag kom fram till borås mötte jag upp Sandra o vi köpte våra biljetter till Stockholm :) Åker dit me gänget om en vecka.. Vi ska bo i lägenhet och ba njuuuta. Kmr bli nice :D Sen gick jag o sandra o sola lite seen hem :)

Nu ska jag prata klart me några vänner sen lägga mej. E helt dööd!

Sköt om er sålänge! Puss puss

Assåå ursäkta dom groteska bildena.. Va helt osminkad :P Bara mascara ;)


Weeeii :D

Nu är boende äntligen bokat o klart! Stockholm here we coooome :D

Nu; Dusch, frukost sen Leos Lekland med Amina och zumra :) ♥

Eid mubarek t alla er som firar det! =)




Obegripligt

Sitter o pratar med Fadi - min ängel.. Vi har snackat en stund och han har återigen fått mig på bättre tankar! (tack fadi, du är bäst ♥)

Men nu sitter vi o snackar om att han va på demonstration idag.. Mot mördandet mot kristna i Irak. Dom sprängde ne syriansk kyrka i irak o dödade typ 55 pers.. barn och äldre kvinnor och män.. Så, många samlades i stockholm idag för att demostrera och visa sitt stöd.. Varav en va Fadi.. 4000 pers kom på demonstrationen.

Jag förstår mig inte på al-qaida. Blir så jävla lessen när jag läser om sånt här och NEJ det är inte bara för att jag själv är kristen men seriöst? Varför gör dom detta? Jo för dom vill "få bort alla andra religioner" WTF? Blir så lack att oskyldiga människor bara dör sådär.. Det e så hemskt. Vart är världen på väg? Det finns bara en gud och jag lovar, gud ser ALLT! Må dom jävlarna brinna i helvetet asså..Jag vill inte önska nån något dåligt men ÅH!

Det värsta e att detta sker inte bara där.. Det sker på många ställen. När ska detta ta slut? Kommer det nånsin ta slut? Och juste, en sak till.. Ingen tidning vill ju skriva om den här demonstrationen idag heller. Varken aftonbladet eller expressen till exempel. Wtf?? Va händer?? Den enda som skrev detta va DN och dom skrev inte särskilt mkt om det heller.. Asså jag frågar mig själv, varför? VARFÖR?!

Nä nu ska jag nog ta o lägga mej istället för att sitta o skriva massa här, för jag ska upp tidigt imon..
Ta hand om er allihopa OCH ta oxå hand om varandra! 

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=234191


Där har ni länken till artikeln i Dn!

Och alla ni som kanske håller med, gå in HÄR och skriv på om ni känner för det!


GRATTIS PÅ FARSDAG VÄRLDENS BÄSTASTE PAPPA!

Te quiero con toda mi alma, papito!



Precioso.. ♥


Just remember. I cared when nobody else gave a fuck!

WORD!


(y)


Enough!!!!


Feelin myself ;)

I fucking LOVE this song !!!


Jag har sagt det innan och säger det igen - Fadi är en levande ängel ♥

Har suttit o pratat med Fadi ett tag nu.. Han får mig alltid på bra humör och "lyfter upp" mig när jag mår dåligt! Helt otroligt hur en människa kan vara så godhjärtad!!

Nu ska ni även veta att han har börjat blogga oxå :) Han skriver allt möjligt där, bland annat skitbra texter som han skriver helt själv!

Här är hans blogg: Fadi

Så in o läääs gott folk :D

Hälsningar från mej och Fadii king of Aramean, som han själv kallar sig haha :D




Angustia..

FAN.. Que hago? Dios porfavor ayudame a encontrar mis fuerzas..

Friends :)

Hej sötnosar.
Igår kväll hade jag verkligen bestämt mig för att va hemma o ta d lugnt.. Hade varken ork eller lust att gå ut men som vanligt övertala mirsad mej :P Han kom o hämta mej strax efter 12 inatt.. Skulle bara va en liten stund med han, erkan och sina.. VI kom hem runt 7 imorses haha. Riktig grabbkväll + mej då :P Är så glad att jag har vänner som alltid får mig på bra humör! :)
Idag vakna jag halv 4 av att Sandra ringde o väckte mej.. "upp med dig o fixa dig. va klar om en timma, vi kmr o hämtar dig!" Jag ba whaaat ? haha d va ba o fixa sig.. Dom kom o hämta mig för en stund sen o nu e vi hemma hos sina... Ingen aning va dom planerat. Men nåt lurt är det ;) Får la se va som händer.. Frågan e om man ska köra göteborg ikväll igen? haha jag e fan sjuk.. ncnc.
Nej nu ska jag va social mot gänget så ni får ha en underbar kväll snyggingar! ;)
Masssaaa kärlek till er ♥


HAHA gjorde en paus i bloggandet för Sandra o Daniel hade en överraskning t oss.. Två almenackor. En t Sina o en till mig. Dom har klistrat fast massa klistermärken och skrivit in massa saker och planer som vi planerat. Haha Och "viktiga datum" - Deras födelsedagar och namnsdagar o allt. Haha UNDERBARINGAAAR!!!! (L)

3:e november

Heej bloggen :D

Allt bra med er? Med mig är det fiiint :) Sitter hemma nu med C hos meej o vi ska snart ner t stan :):) Vi ska först dra o köpa lite grejjer på H&M sen dra o käka med Mirsad, hans kusin och Sina :)

Igår va vi på bio o såg Saw 3D o den va sådär.. fett mkt blod o skit men effekterna va grymma ;) Efter d mötte jag upp sötnosen som kom t borås och mirsad körde mej o han till mcdonalds o käka lite o så :)

Ne nu ska jag nog börja fixa mej innan killarna flippar på mig :P Sköt om er alla!

PUSSSSSS ♥

Såhär känner jag mig idag förresten, USCH vilket väääääädeeeeeeeeeer


;)


True


Bio tomorrow - Saw 3D

Heej sötnosar..

Åkte som sagt till göteborg i fredags o kom hem igår kväll :) Va där me tjejerna o även killarna kom förbi både freda o lörda och det va fett kuuul =) Haalloooweeen haha kort kmr upp så fort ja lägger över dom på datorn.. jävlar va min piska va omtyckt kan ja säga..

Idag har jag vara varit hemma sen på kvällen gick jag och sandra runt ramnaparken och sen stack jag o sola :) Efter solningen ringde mirsad o sa att jag skulle komma t poolhouse där han o några andra va så jag stack dit o va med dom tills dom stängde. Sen stack vi t busstorget och jag åkte t min mami :)

Imorgon ska jag plugga hela dan, sola me sandra och sen bio me tjejerna :D Vi ska kolla på saw 3D även fast typ alla? säger att den e dålig.. haha efter bion ska jag möta min sötnos och dra till mig :)

See ya later bitcheees ;)




RSS 2.0