Wonderful

Hej sötnosar

Kom precis hem från Liseberg :) Va där med Sandra, Anna och Daniel och hade verkligen skitkul :D Vi vann massa gosedjur och jag o anna körde ett sånt dansspel inne på casinot :D Sen gick vi runt o jag fick knäck av Sandra ♥ Choklad från Sandra och Daniel & en nalle från Anna ♥ Och en grej till, som vanligt, jag klantig som jag e, ramlade! O nu tror ni väl att jag ramla för det va så halt? NEJ jag klättrade upp för en stolpe/pelare och halka tillslut ner och flög ner.. Snacka om att vi nästan pissa på oss av garv. aaoouuch söger jag bara :/ HAHA.. Tack för en underbar kväll godingar :)

Jag vet att jag vart dålig på att uppdatera men har verkligen haft fullt upp! I onsdags hängde jag med sylvia som tatuera sig.. Shit va snygg den blev! Men jag säger bara en sak ; Vill man vara fin får man lida pin.. yepp stackarn hade skitooooont! Men resultatet blev fett grymt :D Min kommer snaaaart :):) Samma kväll sov jag hos sylvia och mirsad & toni kom oxå på kvällen och sov oxå där.. Vi dansa till massa albansk musik o sjöng och cepa heela natten. Fett kul hade vi iaf! =)

Imon ska jag o min babe ha en riktig grym kväll. Tjejsnack, goda drinkar, ta kort och massa massa flum!

Nu ska jag kolla på min serie på chilenska kanalen sen soova. E helt död :P Bilder och sånt kmr upp så snart som möjligt!

Besooos y abrazoooos! ♥

Tell Me
Postat av: Robin

Tjohoo!

Hur fan får man kontakt med dig :P?

Adda mig på Fb? ;)



Robin Ayzit

U are so sweeeeeeeeet =)



kramz!

2010-12-18 @ 20:49:27
Postat av: JAG

Tjeeena Robin ;)



Haha ja du det är inte lätt kanske.. Hur hittade du hit? ;) Aiit ska se om jag hittar dej på fb :)



Ha det fiint :D

2010-12-18 @ 22:11:59
URL: http://natiiita.blogg.se/

What's On Your Mind?

Ditt Namn?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (publiceras ej)

URL/Bloggadress?

Whatever you Want ;) :

Trackback
RSS 2.0